Mainos

Poliisi ottanut kaksi irakilaista kiinni epäiltynä Kajaanin taposta

Poliisi on ottanut kiinni kaksi irakilaismiestä epäiltynä Kajaanin Otanmäessä eilen tapahtuneesta taposta. Otanmäen Vuorimiehentiellä tapettiin sunnuntaiaamuna vuonna 1964 syntynyt paikallinen mies, jolta epäillään anastetun teon yhteydessä omaisuutta.

Kiinniotot sujuivat poliisin mukaan rauhallisesti. Toinen miehistä otettiin kiinni Otanmäessä, toinen Kajaanin keskustassa. STT kertoo, että poliisin mukaan epäillyt miehet ovat turvapaikanhakijoita, jotka ovat asuneet Otanmäen vastaanottokeskuksessa. 

Miehiä epäillään myös Otanmäessä Uunimiehentiellä sunnuntaiyöllä tapahtuneesta ryöstöstä, jossa vuonna 1975 syntyneeltä otanmäkeläismieheltä anastettiin matkapuhelin. Tapausta tutkitaan ryöstönä.

Tutkintaa jatketaan asianosaisten ja todistajien kuulusteluilla ja puhuttamisilla sekä teknisellä tutkinnalla.

– Kuulusteltavia henkilöitä on toistakymmentä. Epäiltyjä ei ole vielä kuulusteltu, rikosylikomisario Jarkko Maksniemi kertoo.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei tarkemmin kommentoi tapahtumankulkua ja mahdollisia motiiveja.

Poliisi pyytää havaintoja tapauksista. Havainnot pyydetään ilmoittaa Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295416520 tai vihjepuhelimeen 0295416673. Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostiin tutkinta.kainuu@poliisi.fi.


Juttua päivitetty kello 12.28 STT:n saamilla tiedoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.