Mainos

Poliisi: Menehtyneenä löytyneen Artun perhe tarvitsee nyt rauhan

Ylöjärvellä torstaina kadonnut poika löytyi aamupäivällä kuolleena. Kahdeksanvuotias poika löydettiin romahtaneesta lumiluolasta kotikatunsa läheisyydestä.

Löytöpaikka havaittiin, kun poliisin tilaamalla kaivurilla käytiin läpi Metsäkylän lumipenkkoja.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Jari Kinnunen toivoo, että pojan perhe jätetään nyt rauhaan ja heidän suruaan kunnioitetaan. Ylöjärven seurakuntakoti on avoinna iltakuuteen saakka hiljentymistä varten.

Kinnusen mukaan romahtanut lumiluola, josta poika löydettiin, ei ollut aiemmin poliisin tiedossa. Poliisi jatkaa asian selvittämistä normaalina kuolemansyyn tutkintana.

Etsintöihin osallistui aamulla lukuisia poliisipartioita ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun jäseniä koirineen.

Eilen etsijät keskittyivät etenkin jyrkänteisiin ja sorarinteisiin. Myös kaikki alueen syvät jätekeräysastiat tyhjennettiin ja isoimpia lumikasoja tutkittiin.

Viimeinen havainto pojasta oli Metsäkyläntiellä torstaina hieman ennen iltaseitsemää, jolloin hän oli matkalla soramonttujen suuntaan. Sitä ennen poika nähtiin Metsäkylän koululla joulujuhlan aikoihin kello 18.30-19.

– Poika oli koululla, mutta ei osallistunut joulujuhlaan, Kinnunen sanoo.

Poliisi kertoi, että juhlassa oli runsaasti väkeä eivätkä vanhemmat huomanneet poikaansa tungoksessa. Hänen oletettiin lähteneen itse kotiin. Matka oli pojalle tuttu.

Poikaa haettiin poliisipartioiden, poliisikoirien ja vapaaehtoisten voimin. Apuna olivat myös Rajavartiolaitoksen lentokone ja lämpökamera.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.