Hervannasta löytyi nuoren miehen ruumis – olkapäässä pääkallotatuointi

Nuori mies löytyi kuolleena Tampereelta Hervannan hyppyrimäen maastosta sunnuntaiaamuna kello 8.30 aikoihin. Poliisi ei epäile asiassa rikosta.

Poliisi kaipaa tietoja vainajan henkilöllisyydestä.

Vainaja on 20-30-vuotias mies, 180-190 senttimetriä pitkä, hoikkavartaloinen ja hänellä on hyvin lyhyeksi leikattu sänkitukka.

Miehen vasempaan olkapäähän on tatuoitu musta liekehtivä pääkallo. Oikeassa kyynärvarressa on keskeneräinen, ilmeisesti lohikäärmettä kuvaava tatuointi, joka kiertää käsivartta.

Vaatetuksena vainajalla on musta fleecetakki, jonka selässä on iso valkoinen teksti "Rebellion". Tekstin alle on painettu kruunupäisen pääkallon kuva.

Takin rinnassa on valkoisilla kirjaimilla teksti "IS Rebel Comp 1030-1999". Jalassa vainajalla on tummanharmaat collegehousut, joiden vasemmassa lahkeessa lukee "1991 ALL STARS".

Lisäksi miehellä on mustat käsineet, valkoiset urheilusukat sekä lenkkikengät, joissa on vaalean- ja tummansinistä väriä.

Tietoja voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0800-90022 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi otsikolla "Hervannan tuntematon vainaja".

Lue myös:

    Uusimmat