Mainos

Poliisi kaipaa apua kissanaamari-ryöstäjän tunnistamisessa

Siltamäen ostoskeskuksessa, osoitteessa Jousimiehentie 3, tapahtui R-kioskin ryöstö keskiviikkona 15. huhtikuuta puoli yhdeksän aikaan aamulla.

- Kissanaamarilla kasvonsa peittänyt nuori mies sai myyjää käsiaseella uhkaamalla erittäin vähäisen summan rahaa. Kukaan ei loukkaantunut teon aikana. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, koska tekijä oli varustautunut ampuma-aseella, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Tekijä on arvioitu hiukan yli 180 senttimetrin pituiseksi ja iältään noin 20-vuotiaaksi mieheksi. Mies oli pukeutunut tummaan huppariin ja tummiin farkkuihin. Ulkoiselta olemukseltaan mies vaikuttaa erittäin hontelolta.

Tutkimuksissa on selvinnyt, että tekijä on jo ainakin edellisenä aamuna noin kello 07.30 aikaan ja tekopäivän aamuna noin kello 06 ja 07.30 aikaan liikkunut ostoskeskuksessa. Poliisi on saanut aikaisemmista liikkumisista valvontakameran kuvaa, jonka poliisi toivoo tiedotusvälineiden julkaisevan tekijän tunnistamiseksi. Samassa yhteydessä julkaistaan myös kuvaa tekijän käyttämästä naamiosta.

Poliisi toivoo yleisön vihjeitä virka-aikana puhelimitse numeroon 071 877 5242 ja virka-ajan jälkeen numeroon 071 877 4002. Tietoja voi lähettää myös sähköpostitse mikko.halme@poliisi.fi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.