Poliisi julkaisi kuvan epäillystä ulosteen sarjaroiskijasta – kaipaa silminnäkijöiden apua tunnistamisessa

3:04

Itä-Uudenmaan poliisi on julkaissut kuvan henkilöstä, jonka epäillään heittäneen useamman kerran hyvinkääläisen yrittäjän rappuun ja ikkunaan ruokaa ja ulostetta.

Epäillyn on nähty liikkuvan polkupyörällä, tiedottaa poliisi.

– Poliisi ei toistaiseksi ole omilla tiedusteluillaan pystynyt selvittämään epäillyn henkilöllisyyttä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Leif Malmberg.

MTV Uutiset kertoi aiemmin pizzeriayrittäjästä, jonka ravintola on joutunut sarjavahingontekijän kohteeksi. Ilkivaltaa on tehty jo yli vuoden verran, ja tapauksia on sattunut pahimmillaan jopa kolme kertaa viikossa.

Ilkivallan pitkäkestoisuus on vaikuttanut myös poliisin toimintaan.

– Julkaisemme kuvan epäillystä, koska teot ovat jatkuneet pitkään ja kuvan julkaiseminen on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi ja uusien rikosten estämiseksi, Malmberg kertoo.


Kaikki vihjeet ja tiedot epäillyn tunnistamiseksi pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Itä-Uudenmaan poliisin numeroon 0295 436 849 tai sähköpostilla rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Akuutit havainnot pyydetään soittamaan yleiseen hätänumeroon 112.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja