Poliisi epäilee: Kaksi alaikäistä poikaa yritti tappaa pojan Helsingissä – poliisi etsii paikalla ollutta autoa

10:19
Raaaistuuko nuorisoväkivalta? Tapauksen tutkinnanjohtaja Marko Forss vastaa.

Helsingin Sörnäisissä tapahtui viime sunnuntaina tapon yritys, jossa epäillyt ja uhri ovat alaikäisiä.

Poliisin käsityksen mukaan kolmen keskenään tutun pojan ryhmä oli ollut Lintulahdenaukion läheisyydessä, kun seurueesta kaksi oli yrittänyt tappaa pojista kolmannen. Poliisi ei tällä hetkellä tiedä, miksi tekoon oli ryhdytty.

Poliisin tietojen mukaan teossa käytettiin teräasetta, mutta pojalla ei ole vakavista vammoista huolimatta hengenvaaraa.

– Ensimmäisenä paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille poikkeuksellisen ammattitaitoisesti ensiapua, tutkinnanjohtaja Marko Forss kuvailee poliisin tiedotteessa.

Portista ajanutta pyydetään ilmoittautumaan

Poliisi toivoo yleisöltä tietoa ja vihjeitä tapahtuneeseen liittyen. Erityisen kiinnostunut se on Lintulahdenaukiolla portista tulleesta autosta, jonka ajajaa poliisi pyytää ilmoittautumaan Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmälle.

Tiedot tapahtuneesta voi ilmoittaa arkisin kello 8-16 puhelimitse numeroon 0295470610 tai sähköpostitse nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi.

Poliisi kertoo, että se ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää. Syynä on se, että tutkinta on alkuvaiheessa ja asianosaiset alaikäisiä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja