Poliisi epäilee: Liperin kuolonkolarissa autonsa hallinnan menettänyt mies ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena – auto iskeytyi sivuluisussa vastaantulijan keulaan

Poliisi epäilee, että Liperissä tiistaina autonsa hallinnan menettänyt kuljettaja oli tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena.

Yksi ihminen kuoli ja kaksi loukkaantui kahden henkilöauton törmättyä toisiinsa Valtatie 9:n yli johtavan sillan päällä varhain aamulla.

Tutkinnassa on selvinnyt, että Polvijärven suunnasta suurta nopeutta ajanut henkilöauto ajautui kylki edellä Marjalan suunnasta ajaneen auton keulaan. Sivuluisuun joutuneen auton matkustaja kuoli ja kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Loukkaantunut kuljettaja on sairaalahoidossa, eikä häntä ole päästy puhuttamaan. Molemmat olivat täysi-ikäisiä nuorehkoja miehiä. Vastaan tulleen auton kuljettaja toimitettiin sairaalahoitoon ja häntä on päästy kuulemaan. Autossa ei ollut matkustajia.

Poliisi tiedotti keskiviikkona iltapäivällä, että autonsa hallinnan menettäneen kuljettajan epäillään olleen huumeiden vaikutuksen alaisena. Tapahtumahetkellä tien pinta oli märkä, mutta ei jäässä.  

Lue myös:

    Uusimmat