Animaatio: Näin Savonlinnan kolme henkeä vaatinut kolari tapahtui

Animaatio: Näin Savonlinnan kolme henkeä vaatinut kolari tapahtui 0:36
Näin Savonlinnan lauantainen kuolonkolari tapahtui.

Varhain lauantaiaamuna Savonlinnassa tapahtuneessa kolarissa henkilöauto törmäsi liikenteenjakajaan ja meni halki. Onnettomuudessa kuoli kaksi miestä ja yksi nainen.

Savonlinnassa lauantaina sattuneesta liikenneonnettomuudesta on saatu lisää tietoa.

Neljän paikallisen nuoren seurue oli ajanut Rantasalmentietä kohti Brahenkadun risteystä. Risteyksessä auto oli ajautunut ajoratojen keskikaistan kivetykseen ja siitä edelleen ajokaistojen väliselle alueelle.

Auto törmäsi ajokaistojen välissä olevaan opastinpylvääseen oikea kylki edellä ja auto katkesi etuistuinten takaa. 

Törmäyksen jälkeen autossa olleista kolme löytyi auton ulkopuolelta ja yksi takapenkiltä. Takapenkillä turvavöissä istunut henkilö oli törmäyksen jälkeen elossa, mutta hän menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Turma-auton takarenkaat olivat erittäin kuluneet

Poliisin mukaan auton takarenkaat olivat erittäin kuluneet ja onnettomuushetkellä tieurissa oli sateen vuoksi vettä. Auton tilannenopeus on myös ollut liian suuri olosuhteisiin nähden. Näillä asioilla on voinut olla vaikutusta tapahtumiin.

Poliisi tutkii myös mahdollisten päihteiden osuutta tapahtumiin.

Poliisin mukaan turma-auton omistaja on tällä hetkellä sairaalassa oleva mies ja häntä ei olla vielä päästy kuulemaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksina.

Lue myös:

    Uusimmat