Poimi vinkit ystävänpäivän viettoon eri budjeteille!

Ystävänpäivä lähestyy, etkä vieläkään tiedä, mitä tuona päivänä voisi puuhastella ystävän tai rakkaan kanssa. Lue tästä vinkit unohtumattoman ystävänpäivän viettoon.

0 euroa

Helsingin kaupungin talvipuutarha on romanttinen ja raikas irtiotto arjesta. Talvipuutarhassa on yli 200 erilaista eksoottista kasvia ja puulajia. Altaissa uiskentelevat karpit. Tuokaa kamera mukananne, ja ottakaa toisistanne romanttisia kuvia värikkäiden kukkien vierellä. Talvipuutarhaan on vapaa pääsy, joten voit hyvillä mielin viedä kultasi tänne, vaikka kukkarosi ei muuten sallisi ystävänpäivän viettoa.

Toinen hauska ohjelmanumero on kirpeä luisteluretki säästä riippuen luonnonjäälle tai jäädytetylle kentälle. Pakatkaa mukaan mausteista kaakaota ja eväsleipiä.

Alle 10 euroa

Ystävien kanssa voi viettää rennon illan kotosalla kokatessa ja nauttimalla yhdessä tehdyn illallisen. Rakasta voi hemmotella myös valmistamalla hänen lempiruokaansa ja vuokraamalla hyvän elokuvan.

Kavereiden kanssa voi tietysti tehdä paljon muutakin kuin leipoa sydämenmuotoisia leivoksia jonkun kotona. Viettäkää kultturelli ystävänpäivä oman kaupunkinne ihanimmassa taidenäyttelyssä. Erinomainen idea on tutustua tyttöporukalla vaikkapa tanskalaisen Vibskovin henkeäsalpaavan kauniit vaateluomukset saavat joka naisen huokailemaan ihastuksesta.

Eläintarhassa tai kotieläintilalla käynti voi olla myös rauhaa rakastavan pariskunnan mieleen. Lisäksi retki on paljon edullisempi kuin hienossa ravintolassa illallistaminen.

20 euroa

Siirtäkää ystävänpäivän viettäminen viikonlopulle, ja menkää kavereiden tai rakkaan kanssa perinteiselle brunssille. Katso ravintolavinkit täältä.

Urheilullinen pariskunta voi myös viettää päivän . Mikäs sen romattisempaa kuin istua vierekkäin kuuma kaakao kädessä ihastelemassa kaunista talvimaisemaa reippailun päätteeksi?

Hinnasta viis

Jos haluat tehdä todellisen vaikutuksen treffikumppaniisi, etkä piittaa hinnasta tuon taivaallista. Vuokraa pieni mökki yhdeksi yöksi lähipaikkakunnalta. Sisusta mökki kynttilöillä ja herkullisella ruoalla. Älä kerro treffiseuralaiselle tästä etukäteen mitään, vaan vie hänet paikalle silmät sidottuina. Voitte kuunnella takkatulen puiden napsahtelua ja tuijottaa tähtiä yöllä. Kuka tahansa olisi myyty!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat