Poikkeuksellinen murhaepäily Salossa: Ainakin kahdeksan epäiltyä – nuorimmat alle parikymppisiä

Salon murhasta on vaadittu vangittavaksi jo kahdeksan henkeä. Heistä kuusi on vangittu. Kahden vangitsemisia käsitellään käräjillä tänään.

Murhan uskotaan tapahtuneen viime keskiviikon ja torstain välillä. Teosta epäiltyjä on vangittu sunnuntaista lähtien päivittäin.

Käräjäoikeus on vanginnut tähän mennessä kolme miestä ja kolme naista teosta epäiltynä. Lisäksi tänään on vaadittu vangittavaksi vielä kahta miestä rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä. Heidän osaltaan vangitsemisvaatimuksia puidaan tänään.

Epäiltyjen iät vaihtelevat, mutta kaikki epäillyt ovat täysi-ikäisiä. Nuorimmat ovat syntyneet vuonna 2005, vanhimmat vuonna 1983.

Tämä tiedetään

Salossa sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi torstai-iltana kuollut mies. Asiaa tutkitaan murhana.

Poliisi ei ole kertonut henkirikoksesta yksityiskohtia.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Kuure kertoo MTV Uutisille, ettei poliisi voi toistaiseksi antaa lisätietoja tapahtuneesta tutkinnan turvaamiseksi.

– Asian selvittäminen on kiivaassa vaiheessa. Täytyy yrittää turvata esitutkinta, ettei tule virhelähteitä (epäiltyjen) kertomuksiin. Nyt joudutaan vielä pitäytymään siinä, ettei asiasta ole ikävä kyllä vielä tiedotettavaa, hän sanoo.

Kuure ei ota kantaa siihen, miksi henkirikoksesta epäillään samalla kertaa jopa kahdeksaa ihmistä. 

Hän ei kommentoi epäiltyjen suurta määrää millään tavalla, mutta kertoo "toivovansa", että kaikki tekoon mahdollisesti liittyvät ihmiset on nyt tavoitettu.

Poliisi on aiemmin tiedotteessaan kertonut jatkavansa asian esitutkintaa muun muassa teknisellä tutkinnalla sekä selvittämällä epäiltyjen osuutta ja rooleja.
 

Lue myös:

    Uusimmat