Poika sinetöi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin rakkaustarinan – näin pariskunnan suhde eteni

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen satumainen rakkaustarina 3:20

Britannian prinssi Harry ja  herttuatar Meghan saivat esikoisensa 6. toukokuuta. Muistatko vielä, mistä pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tapasivat toisensa ensimmäisen kerran kesällä 2016 ja hovi ilmoitti ilouutisen kihlauksesta viime marraskuussa. Brittihovi tiedotti tänään maanantaina 15. lokakuuta, viisi kuukautta häiden jälkeen, herttuatarparin odottavan lasta. Mutta muistatko vielä, mistä parin yhteinen taival alkoi?

Kaikki alkoi sokkotreffeistä

Harry ja Meghan tapasivat toisensa Lontoossa kesällä 2016. Yhteinen ystävä järjesti sokkotreffit ja kaksikko tuli toimeen heti. He tapasivat uudelleen muutamia kertoja, kunnes lopulta Harry kutsui Meghanin lomalle Botswanaan. Matkalla heidän suhteensa syveni.

Media sai pian vihiä uudesta tähtiparista ja jo syksyllä suhde vuosi otsikoihin. Alkoi hurja huhumylly, josta kärsi niin tuore pari kuin heidän läheisensäkin. Marraskuussa Kensingtonin palatsi julkaisi harvinaislaatuisen tiedotteen, jossa Harryn ja Meghanin suhde vahvistettiin. Mediaa pyydettiin lopettamaan parin piinaaminen.

Viime marraskuussa uutisoitiin parin kihlauksesta ja pari antoi ensimmäisen yhteoisen haastattelunsa heti kihlausuutisen jälkeen. Harry kertoin tietäneensä heti ensitapaamisenssa jälkeen, että Meghan on se oikea.

Katso Harryn ja Meghanin tarina videolta artikkelin yläosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat