Mainos

Pohjoismaat saavat oman Music TV:n

Pohjoismaat saavat kesällä oman Music TV -kanavansa. Neljännes Pohjolan MTV:n musiikkitarjonnasta tulee olemaan Pohjoismaiden omaa tuotantoa. Näin suuri "kotimaisuusaste" merkitsee sitä, että Pohjoismaiden MTV näyttää enemmän alueen omaa musiikkia kuin esim. Saksan MTV Central.

Music TV:n katsojaluvut ovat jo nykyisin väkilukuun nähden parhaat Pohjoismaissa.
-80 prosenttia uuden kanavan annista tulee olemaan räätälöity pohjoismaiselle yleisölle, sanoo kanavan ohjelma- ja tuotantojohtajaksi pestattu Eric Kearly. Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajien ÄKT:n Arto Alaspää arvioi, että Pohjolan oma MTV-kanava saattaa avata uusia mahdollisuuksia suomalaiselle kevyelle musiikille.
-Täytyy tosin muistaa, että Pohjolan neljän maan osuuksia kanavalla ei ole näiden tietojen perusteella eritelty. Kun muistaa Ruotsin vahvan panoksen pop-viennissä, saattaa länsinaapurin musiikki olla ottamassa suuren osan tästä Pohjoismaiden kiintiöstä, Alaspää arvioi. Tähän saattaa viitata sekin, että Pohjolan MTV:n toimitus perustetaan Tukholmaan. Alaspää myös kertoo, että hänen tietojensa mukaan MTV ei ole selvittänyt suomalaisten pop-videoiden liisausoikeuksia uudelle kanavalleen. Myös Venäjä on saamassa oman versionsa MTV:stä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.