Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia uutisia: NBA-pelaajia kutsutaan takaisin, seuraako NHL perässä?

Pohjois-Amerikassa koripalloliiga NBA ja jääkiekkoliiga NHL yrittävät jatkaa kesken olevaa kautta. Molemmat sarjat ovat olleet kahden kuukauden ajan jäissä koronaviruspandemian takia. Nyt NBA:n puolelta kuuluu lupaavia uutisia.

ESPN:n toimittajan Adrian Wojnarowskin mukaan NBA on julkaisemassa kesäkuun ensimmäisenä päivänä ohjeen, jonka mukaan eri seurat voivat kutsua pelaajia takaisin heidän vahvuuteensa. Tämä on ensimmäinen askel, kun liiga tekee paluuta koronavirustauon jäljiltä.

NBA:n tekemät ratkaisut antavat osviittaa myös toiselle ammattilaisliigalle, NHL:lle. Molemmat sarjat vetäytyivät tauolle sen jälkeen, kun NBA:ssa havaittiin ensimmäiset koronavirustapaukset. NBA ja NHL jakavat useita samoja areenoita Pohjois-Amerikassa.

Viime päivien aikana NHL:ssä on etsitty ratkaisuja, joilla kautta voitaisiin vielä jatkaa. Keskustelu on kääntynyt muun muassa pudotuspelitoteutusmalleihin.

NHL-seurat eivät ole kutsuneet vielä pelaajiaan takaisin vahvuuteensa. Muun muassa suomalaistähdet Patrik Laine, Mikko Rantanen ja Sebastian Aho oleilevat yhä kotimaassaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja