Podcast-paljastus: Valtteri Bottas päätyi nuorena poliisin pakeille – "Tuli tehtyä pahoja juttuja"

F1-kuljettaja Valtteri Bottas tunnetaan rauhallisena ja herrasmiesmäisenä persoonana, mutta lapsena hän oli vilkas ja teki sanojensa mukaan toisinaan pahojakin juttuja. 32-vuotias suomalainen paljastaa Suplan Suoraa puhetta minusta – Valtteri Bottas -podcastissa joutuneensa poliisinkin pakeille.

– Kaikkea tuli pienempänä tehtyä. Olin tosi vilkas ja tuntui, että energiaa oli loputtomasti. Tuli välillä hävittyä kotoa pidemmäksi aikaa kavereiden kanssa johonkin. En ollut ihan paras ilmoittamaan, että tulen illalla vasta myöhemmin kotiin, Bottas kuvailee.

Hän kertoo olleensa mukana myös luvattomissa tekosissa.

– Tuli myös pahoja juttuja tehtyä, mitkä nyt vaikuttavat tosi tyhmiltä, mutta kai se on suht normaalia pikkupojan touhuilua ja tekemistä.

Bottas antaa pari esimerkkiä.

– Jonkun vanhan rakennuksen ikkunoita käytiin rikkomassa tai uutenavuotena naapurin postilaatikot aina mosahtivat raketeilla.

Bottas pohtii kaivanneensa jännitystä.

– Se adrenaliini, jonka tietyistä asioista sai, oli tosi koukuttavaa. Se vaati extreme-juttuja, joita piti koettaa.

"Oletko sinä rikkonut nämä ikkunat?"

Bottas myöntää, että vanhempien piti palauttaa hänet välillä maanpinnalle ja tehdä selväksi, mikä on oikein ja mikä ei. Hän joutui käymään selvittämässä tekosiaan myös poliisin pakeilla.

– Joskus piti käydä poliisiasemallakin haastatteluissa, että oletko sinä rikkonut nämä ikkunat. En tietenkään ollut minä.

Kun vanhemmat opettivat, miksei tiettyjä asioita saa tehdä, se ei tuntunut silloisesta vilkkaasta lapsesta mukavalta, mutta Bottas kiittelee vanhempien kasvattaneen hänet hyvin.

– Peruskäytöstavat löytyvät. Se tulee ihan kasvatuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja