PMMP:n festarikeikat saivat ihmiset suunniltaan: "Missä on fanien kunnioitus?"

Ihmiset ovat sosiaalisessa mediassa pettyneitä PMMP:n festarikeikkoihin, koska näin ollen Olympiastadionin elokuun 2024 esiintymiset eivät olekaan varsinaisia paluukeikkoja. 

Syyskuussa 2023 julkistettiin keikat PMMP:n stadionkeikoista 23. ja 24. elokuuta 2024. Jo tällöin perjantain keikka herätti närkästystä, sillä ensimmäisenä julkaistu lauantain keikka ei näin ollen olekaan ensimmäinen paluukeikka. 

Yhtye paljasti 27. syyskuuta esiintyvänsä tulevana kesänä myös Seinäjoen Provinssissa, Turun Ruisrockissa ja Joensuun Ilosaarirockissa. PMMP:n keulakuvina ovat Mira Luoti  ja Paula Vesala

PMMP:n virallisella Instagram-tilillä festarikeikkojen julkistus on saanut osin pettyneen ja vihaisen vastaanoton. 

– Kiva et tulee lisää keikkoja, mut aika kovaa kusetusta markkinoida stadikan keikkaa paluukeikkana, rahastaa porukka ja sen jälkeen ilmottaa ylimääräsistä keikoista, jotka pidetän ennen alkuperästä paluukeikkaa. Täs kohtaa pitäs halukkaiden saada palauttaa stadikan liput, veikkaan et niitä on muutama, eräs kirjoitti. 

– Aika kusista myydä lippuja comeback-keikalle ja sit tulee 3 keikkaa eteen, toinen kommentoi.

– Kivat heille, jotka ostivat liput ”paluu”keikalle. Aikas törkee teko, kolmas kirjoitti. 

Eräs aikoo vaatia jopa rahojaan takaisin. 

– Pakkohan tässä on vaatia palautusoikeus noille lipuille. Nimenomaan sille ”ensimmäiselle” keikalle ostin liput, mitä kyllä tosi harhaanjohtavasti yritettiin maalailla paluukeikkana, vaikka niin ei aivan sanasta sanaan sanottukaan ja ei kyllä enää vois paljon vähempää kiinnostaa. On kyllä niin vitun rahanahnetta tää meno, ettei oo vielä vastaavaa tullut vastaan. Kyllähän tän arvas, mutta missä on fanien kunnioitus, hän kirjoitti. 

Osalle festarikeikat olivat iloinen yllätys. 

– No nyt on komeeta. Pakko vissii vanhuksenki taipuu festareille viel, eräs kirjoitti. 

– Eturiviin on päästävä, toinen kommentoi. 

Ruisrock järjestetään 5.–7. heinäkuuta, Ilosaarirock 12.–14. heinäkuuta ja Provinssi 27.–29. kesäkuuta 2024.

PMMP lopetti uransa toistaiseksi vuonna 2013. 

Lue myös:

    Uusimmat