Paula Vesala kuittasi vanhan haastattelun esille nostamisesta – lauloi Rusketusraitoja karaoksessa: "Oisko ollu sit läpällä"

Haastattelussa Vesala 3:30
Vesala kertoi tänä vuonna Emma-gaalassa, mistä hän haaveilee.

Artisti Paula Vesala nousi otsikoihin kolme vuotta vanhasta Soundi-lehden haastattelusta. 

Suosikkiduo PMMP tekee hetkeksi paluun ja esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kahden keikan verran elokuussa 2024. Näin ollen Paula Vesalan ja Mira Luodin voi nähdä pitkästä aikaa yhdessä lavalla. 

Artistinimellä Vesala nykyään soolouraa tekevän laulajan kolmen vuoden takaiset kommentit Soundi-lehdelle nostettiin tällä viikolla tikunnokkaan. Haastattelussa Vesala vannoi, ettei enää ikinä halua laulaa elämässään PMMP:n suosittua kappaletta Rusketusraidat. Tuolloin hänen mukaansa myöskään yleisö ei odottanut yhtyeen paluuta. 

– Eikä kukaan halua sellaista. Ei se tule takaisin. Siihen aikaan kuului sellainen raivo ja erilainen, naiivi tuska. En mä pystyisi enää menemään itsekään laulamaan useimpia niitä kappaleita, ja olisi ihan hirveää juoksennella lavalla rääkymässä. En enää ikinä elämässäni halua laulaa jotain Rusketusraitoja. Paitsi läpällä karaokessa, Vesala kertoi Soundi-lehdelle vuonna 2020. 

Vesala kuittasi hänen vanhojen kommenttiensa esille nostamisesta Instagramissa 16. syyskuuta. 

– Käytiinpä eilen karaokessa laulamassa ruskiksia – oisko sit ollu ”läpällä” tai vaikka vaan ilonpidon vuoksi! Kiitos mahtavasta illasta kaikki, Vesala kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisun toinen kuva todella on hetkestä, kun Vesala ja Luoti musisoivat karaokessa oletettavasti juuri Rusketusraidat-kappaletta. 

Julkaisussaan hän vielä toteaa, ettei olisi ikinä uskonut kirjoittavansa, että PMMP:n kahdelle stadionkeikalle on vielä joskus lippuja myynnissä. 

PMMP on palkittu yhdeksällä Emma-palkinnolla ja se on julkaissut vuosien aikana yhteensä seitsemän albumia. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat Rusketusraidat-kappaleen lisäksi muun muassa Joutsenet ja Oo siellä jossain mun

Lue myös:

    Uusimmat