PMMP esiintyi yhdessä 8 vuoden tauon jälkeen – Paula Vesalan 40-vuotisjuhlissa kuultiin tajunnan räjäyttänyt hitti

5:59
Posse kysyi Paula Vesalta lokakuussa 2021, miten hän on onnistunut pitämään rakkauselämänsä pois julkisuudesta.

Paula Vesala täytti perjantaina 40 vuotta ja järjesti melkoiset syntymäpäiväjuhlat. Niissä koettiin myös epävirallisesti PMMP:n paluu 8 vuoden tauon jälkeen.

Vesala ja muun muassa juhlavieraana ollut Olavi Uusivirta julkaisivat Instagramin tarinaosiossaan videoita Vesalan juhlista, jossa oli paikalla useita muitakin julkisuudesta tuttuja muusikoita. Juhlahumun keskellä lavalle nousi vuonna 2013 kuopattu PMMP, eli Vesalan lisäksi Mira Luoti sekä bändin soittaja, kitaristi Mikko Virta, basisti Juho Vehmanen basisti ja rumpali Heikki Kytölä.

Videoiden perusteella bändi esitti ainakin läpimurtosinglensä Rusketusraidat sekä kesähittinsä Kesäkaverit, jossa Uusivirta soitti ja lauloi mukana.

PMMP oli yksi Suomen menestyneimpiä yhtyeitä 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Yhtyeen taival päättyi vuonna 2013 Helsingin jäähallissa järjestettyyn konserttisarjaan. Sittemmin kumpikin laulajista on jatkanut uraansa solistina. Vesala ja Luoti duetoivat Ystävä-kappaleella Vain elämää -sarjassa vuonna 2019, mutta tuolloin mukana ei ollut PMMP:n miespuolisia muusikoita.

Juhlapäivänsä kunniaksi artisti julkaisi viisi kappaletta sisältävän Totuuksia popmusiikista -ep:n.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja