Plusmissi Niina Kuhta laittaa vuosi sitten ostamansa asuntonsa myyntiin – etsii Jussi-miehensä kanssa omakotitaloa

2:21
MTV tapasi Niina Kuhdan Miss Suomi -kilpailun finaalissa vuonna 2019. Tuolloin Kuhta puhui misseille julkisuuden hallinnasta

Plusmallina tunnettu Niina Kuhta suunnittelee tulevaa elämäntilannettaan kunnallisvaalien jälkeen.

Tv-kasvona ja yrittäjänä tunnettu vuoden 2018 Miss Plus Size -kilpailun voittaja Niina Kuhta oli mukana kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaana Helsingissä. Kuhta sai kerättyä 167 ääntä, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan valtuustoon.

– Oli ihan mieletön kokemus. Koronaika oli niin poikkeuksellinen. En puhunut ihmisten kanssa muuta kuin somen välityksessä. Olen käytännössä ollut töissä koko ajan. Meni somevaalien piikkien, Kuhta kommentoi tilannettaan vaalien jälkeen.

Vaalibudjettiin Kuhta ei satsannut lainkaan.

– Ihan nollabudjetti. Kaikki tein, mitä nollalla eurolla pystyi tekemään. Olen todella kiitollinen ja otettu tästä ensikertalaiseksi. En suunnittele mitään poliittista uraa. Nyt jatkan taustavaikuttajana naisyrittäjissä ja taustavaikuttamista kokoomuksessa.

"Siinä näkee maailmasta sen raadollisen puolen"

Hääpukuliikettä pyörittävä Kuhta on työskennellyt viimeiset puolitoistakuukautta myös koronarekassa, mikä on tuonut uutta sisältöä naisen elämään.

– Siinä näkee maailmasta sen raadollisen puolen. Se on hyvä muistutus elämästä.  

– Me menemme ihmisten luokse, jotka tarvitsevat meidän apuamme. Se on todella työtä, jolla on merkitys. Jokainen ihminen tarvitsee minun apuani siellä, Kuhta kuvailee.

Parisuhde etenee yhteiseen kotiin

Kuhta kertoo laittavansa vuosi sitten ostamansa asuntonsa nyt myyntiin. Vappuna Jussi-rakkaansa kanssa kihlautunut nainen etsii yhteistä unelmien omakotitaloa puolisonsa kanssa.

– Olemme muuttamassa. Tavallaan löydettiin talo ja nyt tehdään kauppoja. Aiomme rempata sen ihan meidän näköiseksemme.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja