Plusmalli Pasha Pozdniakova tahkoo tuloja paljastavilla kuvilla – paljastaa nyt suosion salaisuuden: "Minimissään saan 10 000 euroa kuussa"

9:06
Plusmalli Pasha Pozdniakova paljastaa suurimman summan, minkä hän on kuukaudessa tienannut OnlyFans-sivustolta – katso koko haastattelu

Plusmalli Pasha Pozdniakova kertoo suosionsa taustoista MTV uutiset Livessä.

Plusmalli Pasha Pozdniakova on saanut kerättyä sosiaalisessa mediassa vaikuttavan määrän seuraajia. Naisen näyttäviä otoksia seuraa jo 1,5 miljoona Instagram-käyttäjää ympäri maailmaa.

– Teen aika rohkeaa sisältöä sosiaalisen mediaan. Olen aina tykännyt ottaa kuvia uimapuvuissa, rintaliiveissä ja kun aloin julkaista tuollaisia kuvia Instagramiin, niin jossakin vaiheessa seuraajia alkoi tulla, Pozdniakova kertoo videolla.

Instagram-tähti kertoo haastattelussa elättävänsä itsenä OnlyFans-sivustolle lataamien kuvien avulla. Sivustolla asiakkaat ostavat häneltä kuvia, videoita ja yksityisviestejä.  

– Teen aika klassista sisältöä, mikä vaikuttaa minun tuloihini. Otan kuvia pelkästään rintaliiveissä ja uimapuvuissa. En näytä kauheasti paikkoja. Enkä tee mitään aikuisviihdettä, joka on suosittua sisältöä OnlyFansissa. Mietin aina tulevaisuuttaa ja se ei ole sellaista sisältöä mitä haluaisin tehdä.

Tähti kertoo videolla saavansa minimissään 10 000 euroa kuussa tuloja OnlyFans-sivuston kautta. Nainen myös paljastaa, mikä on suurin summa, jonka on kuukaudessa tienannut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja