Pirkanmaalla kaksi nokkakolaria kymmenen minuutin sisällä toisistaan – kaksi ihmistä kuollut toisessa onnettomuudessa

Pirkanmaan Sastamalassa ja Valkeakoskella nähtiin perjantaina alkuillasta kaksi erillistä nokkakolaria noin kymmenen minuutin sisällä toisistaan. 

Pirkanmaan Valkeakoskella tapahtuneessa nokkakolarissa on kuollut kaksi ihmistä, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos Twitterissä. Kuolleet olivat onnettomuusajoneuvojen kuljettajia.

Autoissa ei poliisin mukaan ollut muita matkustajia. Liikenne onnettomuuspaikalla Rapolantiellä lähellä Sääksmäen siltaa on yhä poikki, kertoi poliisi iltakymmenen jälkeen.

Pirkanmaalla tapahtui seitsemän aikoihin myös toinen nokkakolari Sastamalan Mouhijärventiellä, jossa autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti.

Sastamalan onnettomuudessa vakavia loukkaantumisia

Pelastuslaitoksen mukaan Sastamalan Mouhijärventiellä hieman ennen seitsemää tapahtuneessa henkilöautojen kolarissa molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti. Kuljettajat olivat tajuissaan, kun heidät vietiin hoitoon.

Autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita ihmisiä. Pelastuslaitoksen mukaan alkoholilla ei ollut osuutta Sastamalan kolariin. Onnettomuuspaikalla kerrotaan olleen liukasta.

–  Siellä oli tosi liukas tie, oli jopa yllättäenkin jäätynyt, kertoo päivystävä palomestari Teemu Turtonen.

Paikalla oli kolarin aikaan pimeää, mutta näkyvyys oli muuten hyvä. Autojen arvellaan liikkuneen nopeusrajoitusten mukaisesti noin kuudenkympin nopeutta tai hieman sen yli.


 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja