Piristä seksielämääsi näillä vinkeillä!

Tylsää makuuhuoneessa? Lue, mitä keinoja asiantuntijat suosittelevat seksielämän piristykseksi.

Käy ostoksilla

– Shoppaile niin kauan, että tunnet olevasi sillä tuulella. Eräs asiakkaani sanoi minulle kerran, että hän käy mielellään shoppailemassa ennen seksin harrastamista, ja ymmärsin sen hyvin. Naisille seksissä on kyse tunnetiloista. Jonkin täysin turhanpäiväisen ostaminen – esimerkiksi laukun tai kenkien – saa olon tuntumaan seksikkäältä ja itsevarmalta. Se saa mielialankin avoimeksi ja vastaanottavaiseksi.

Gunnar Peterson, personal trainer

Kasvata itseluottamustasi

– Kuvittele itsesi maailman seksikkäimmäksi naiseksi, ja rakastele sitten, niin kuin naisen mielestäsi kuuluu rakastella. Fantasian totetuttaminen vie sinut kohti kaipaamaasi tyydytystä

Judy Pfleger, HairCareDownThere.com-sivuston perustaja

Tutustu patterikäyttöiseen ystävääsi

– Tarvitset vibraattorin. Jos kaikilla maailman naisilla olisi vibraattori, he kaikki harrastaisivat loistavaa seksiä. Vibraattorit opettavat sinulle asioita vartalostasi ja saavat sinut ymmärtämään mahdollisuutesi saada orgasmi. Jos et koskaan ole saanut orgasmia, niin nyt opit, miten saada sellainen. Jos jo saat niitä, pääset perille nopeammin ja voimakkaammin. Kädet ja kielethän väsyvät. Vietämme niin paljon aikaa sängyssä orgasmia metsästäen ja miettien "En ole tarpeeksi nopea", "Olen kohta perillä"… Kun tutustutat kumppanisi vibraattoriin, se eliminoi suorituspaineet.

Anne Semans, Toys in Babeland -seksivälinekaupan markkinointijohtaja

Kehu kultaasi

– Kullalle annetut kehut ovat kuin laittaisit rahaa pankkiin, joten älä kitsastele. Kun hän antaa sinulle, mitä haluat, kerro hänelle, miten ihmeellinen rakastaja hän on, kerro yksityiskohtaisesti, mitä rakastat hänen vartalossaan, kehu hänen taitojaan ja tekniikkaansa. Pyydä häntä kertomaan, mitä hän haluaa ja lupaa kertoa, mitä itse haluat. Hän tietää siten leikin jujun. Jos hän ei pidä siitä, että pidät tai et pidä joistain asioista, etsi toinen rakastaja.

Nancy Friday, Women on Top -kirjan kirjoittaja

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja