Pilvi Hämäläinen paljastaa – tämä oli vaikea paikka Suurmestarin kuvauksissa: "Ajattelin pääni sisällä, että räjähdän"

3:09
Pilvi Hämäläinen kertoi perjantaina Venla-gaalassa, missä tilanteessa hänen pokkansa petti kuluneen kauden Suurmestarin kuvauksissa.

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen kommentoi suosikkiohjelman kuvauksia.

Paras Game Show –kategoriassa Venla-patsaalla palkittu Suurmestari on yllättävän epätavallinen koko perheen viihdeohjelma, jossa viihdetaiteilijat kilpailevat Suurmestarin suosiosta tämän asettamissa hiukan eriskummallisissa tehtävissä.

Suurmestarin eli Jaakko Saariluoman puolesta tehtäväsuorituksia valvoo jo taattuun tyyliinsä tuomari Pilvi Hämäläinen, joka nähdään ohjelmassa usein roolin kuuluvassa jäykähkössä ilmeessä. Tosielämässä Hämäläinen on valloittava ja kupliva persoona, joten pokan pitäminen kuvauksissa tuottaa välillä haasteita.

– Onhan se välillä ihan hirveän vaikeaa. Suurmestarin katsojat tietävät sen ”Pue housut jalkaa koskematta niihin käsillä” -haasteen. Ajattelin silloin oikeasti pään sisällä, että räjähdän. Minua, nauratti niin paljon, etten kestänyt enää, Hämäläinen kuvailee videolla.

Katso videolta, miten Pilvin pokka pysyi kyseisen tehtävän aikana!

1:30

Ohjelma on löytänyt hienosti perheiden keskelle. Hämäläinen kertoo saaneensa katsojapalautetta.

– Todella hyvää ja ihanaa palautetta. Aika siistiä, että ihmiset ovat alkaneet järjestää perhepiirissä tällaisia Suurmestari-päiviä. Hauskaa, että se myös aktivoi ihmisiä.  

Hämäläinen kertoo videolla hankkineensa uuden menopelin ja suuntaavansa kohti kesälomaa. Katso haastattelu videolta!

Suurmestarin kauden viimeinen jakso jo nyt mtv-palvelussa ja keskiviikkona kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja