Pilvi Hämäläinen kertoo, kenen Suurmestari-suoritusta hän haluaisi päästä tuomaroimaan: "Saisi maistaa omaa lääkettään"

Antaisitko koirallesi näitä leluja? Yksi on kuin pieleen mennyt leikkaus 1:21
Suurmestari-kisaajien tuli tehä lelu koiralle – antaisitko näitä lemmikillesi?

Pilvi Hämäläinen paljastaa henkilön, jonka Suurmestari-suorituksen hän haluaisi päästä tuomaroimaan.

Hulvaton Suurmestari-ohjelma pyörii parhaillaan televisiossa neljännen tuotantokauden jaksoin. Uudella kaudella vakiokilpailijoiden virkaa toimittavat Fathi AhmedPirjo HeikkiläKalle Lamberg ja Eija Vilpas. Suurmestarina nähdään tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma ja ohjelman tuomarina Pilvi Hämäläinen.

Hämäläinen on tuomaroinut neljän Suurmestari-kauden aikana lukuisten julkisuudesta tuttujen henkilöiden suorittamia tehtäviä. Jos Hämäläinen saisi valita yhden henkilön, jonka Suurmestari-tehtävän suoritusta hän pääsisi tuomaroimaan, valitsisi hän Suurmestari UK:n tuomarina toimivan Alex Hornen.

– Hän on kehitellyt tämän koko formaatin ja nerokkaasti onkin kehitellyt, niin haluaisin keksiä jonkun tehtävän, että Alex saisi maistaa omaa lääkettään, hän sanoo.

Hämäläinen haluaisi kehitellä Hornelle tehtävän, jonka kanssa tämä olisi pulassa, mutta josta olisi myös mahdollista suoriutua ansiokkaasti. Tehtävän suunnittelemisessa Hämäläinen pyytäisi apua Suurmestari Saariluomalta.

– Haluaisin nähdä Alex Hornen pulassa, Hämäläinen summaa.

Hämäläinen kertoo, että hän ja muu Suomen Suurmestari-porukka ovat itseasiassa tavanneet ohjelman brittiversion tekijöitä, kun nämä vierailivat Suomessa katsomassa Suurmestarin kuvauksia.

– Ja sitten viime syksynä meillä oli tällainen eri maiden Suurmestareiden kokoontuminen Cannesissa, hän sanoo.

Kukin osallistuja oli pukeutunut tapaamista varten Suurmestari-ohjelmassa käyttämäänsä asuun. Hämäläinen kertoo olleensa innoissaan siitä, että hän pääsi tapaamaan "eri maiden Jaakkoja ja Pilvejä".

Kansainvälisen Suurmestari-tapaamisen aikana muun muassa paljastui, että Norjan Suurmestari-ohjelman tuomari Olli Wermskog puhuu myös suomea.

– Se oli tosi jännittävää, kun yhtäkkiä hän alkoikin puhua suomea ja olin, että mitä, Hämäläinen muistelee.

– Eli suomea puhuvia Suurmestari-tuomareita on maailmassa kaksi, hän toteaa.

Suurmestari lauantaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat