Mainos

Pilotti sairastui kesken lennon – matkustaja joutui hoitamaan laskeutumisen

Britanniassa pienkoneessa matkustajana ollut henkilö joutui eilen todelliseen tulikokeeseen, kun koneen pilotti sairastui kesken lennon.

Cessna-merkkisessä koneessa ei ollut tapahtumahetkellä kuin kaksi henkilöä: koneen ohjaaja ja yksi matkustaja, kertoo CNN.

Pilotti ehti soittaa hätäpuhelun Humbersiden lentokentälle, ennen kuin lyyhistyi ohjainten ääreen. Sairaskohtauksen seurauksena ainoa matkustaja joutui opettelemaan yläilmoissa, kuinka koneella laskeuduttaisiin.

Humbersiden lentokentälle kutsuttiin kaksi lento-opettajaa, jotka antoivat radion välityksellä matkustajalle improvisoidun lento-opastuksen.

Toinen paikalle kutsutuista lento- opettajista oli Roy Murray. Murray yritti rauhoitella matkustajaa samalla kun antoi tälle ohjeita.

– Olosuhteet olivat todellakin meitä vastaan. Valo oli vähenemässä, oli tulossa pimeää ja jouduimme vaihtamaan kiitorataa, Murray kertoo.

Matkustaja lensi kiitoradan yli tutustuakseen laskupaikkaansa, sitten kiersi sen vielä muutamaan otteeseen, varmuuden vuoksi.

Lopulta matkustaja sai kuitenkin koneen turvallisesti alas.

Koneen pilotti menehtyi eilen illalla. Hänen nimeään eikä sairaskohtauksen syytä ei ole paljastettu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.