Pilaako Ashton Kutcherin välinpitämättömyys miehen uran?

Näyttelijä Ashton Kutcherin välinpitämättömyys Demi Mooren terveydentilaa kohtaan on herättänyt kysymyksen, voiko tunteettomuudella olla vaikutuksia miehen uraan.

Kun Demi Moore joutui sairaalaan uupumuksen takia viime viikolla, näyttelijän ex-mies Ashton Kutcher jatkoi juhlimista lomallaan Brasiliassa, Huffington Post uutisoi. Näyttelijä ei ole kommentoinut entisen vaimonsa sairaalaan joutumista mitenkään. Nyt Yhdysvalloissa mietitään, voiko hänen taktiikkansa vahingoittaa miehen uraa.

– Ehkä Twitterin päivittäminen uusimmilla surffauskuvilla ja täysi hiljaisuus Demistä ei ollut järkevin teko häneltä, muta he ovat eronneet. Mitä hänen olisi täytynyt tehdä? Kutcherin ystävä kysyy.

Kriitikot ovat sitä mieltä, että Kutcherin tunteeton suhtautuminen Mooren ongelmiin voi haitata hänen uraansa.

– Oli yksinkertaisesti tunteetonta Ashtonilta olla ulkona juhlimassa kun Demi joutui sairaalaan, pr-toimisto 5MPR:n johtaja Ronn Torossian sanoo.

Ihmisillä on yhä ruusunpunaisia ajatuksia ihanneparina pidetystä Mooresta ja Kutcherista. Marraskuinen ero tulikin monelle yllätyksenä, pidettiinhän paria varsin onnellisena yhdessä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja