Pikkuprinsessalla halpistyyli – Charlotten edustusmekko maksoi vain muutaman kympin

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kuopus syntyi toukokuussa.

Cambridgen herttuapari julkaisi sunnuntaina tuoreita otoksia suloisesta pienestä tyttärestään prinsessa Charlottesta. Kuvissa puolivuotias neiti poseeraa söpössä vaaleanpunaisessa neuletakissa ja kukkamekossa.

Nyt Hello-lehti on selvittänyt, ettei kierrätystyylistään tunnettu herttuatar törsää lastenvaatteisiinkaan. Lehtitietojen mukaan Charlotten kuvissa näkyvä edustusmekko on maksanut ainoastaan 21 puntaa eli vajaa 30 euroa.

Catherine on vuosien mittaan bongattu useasti samoissa vaatteisssa. Hän myös usein yhdistelee halpismerkkejä kalliimpien vaatteiden kanssa suvereenisti.

Charlotten mekko on espanjalaista m&h -merkkiä, joka on erikoistunut vauvan- ja lastenvaatteisiin.

Hello-lehden mukaan mekon on prinsessalle ostanut hänen espanjalainen lastenhoitajansa Maria Teresa Turrion Borrallo. Lastenhoitajan sanotaan ostaneen mekko tuliaisiksi Valladolidin kaupungista Espanjasta.

Sunnuntaina julkaistujen kuvien ottajaksi paljastui jälleen herttuatar itse. Hän otti myös Charlottesta ensimmäisen virallisen otoksen, jossa muutaman kuukauden ikäinen vauva oli hellästi isoveljensä, prinssi Georgen sylissä.

Charlotte syntyi toukokuun alussa. Pikkuprinsessa on näkynyt harvakseltaan julkisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat