Napapiirin sankarit 3 -leffassa näyttelevä Kari Ketonen upotettiin suohon: "Menin veden alle"

Tunnettu näyttelijä Kari Ketonen upotettiin Napapiirin sankarit 3-elokuvassa kirjaimellisesti suohon.

Komediarooleistaan tuttu näyttelijä Kari Ketonen esiittää 23. elokuuta ensi-iltansa saavassa Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa hulvatonta Pikku-Mikkoa. Ketosen hahmo on tuttu jo aikaisemmista Napapiirin sankarit -elokuvista.

Pikku-Mikolle sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa mies upotettiin suohon.

– Suohon kaivettiin ihan oikea reikä ja minä menin sinne veden alle, Ketonen paljastaa.

– Kyllä sen muistaa varmaan vielä pari vuotta, vaikka eihän siinä mitään kamalaa ollut, Ketonen jatkaa.

Näyttelijän mukaan hän upottautui kuvausten aikana suohon monta kertaa. Ensimmäisellä kerralla kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan.

– Kun rupesin änkemään itseäni suohon, reikä ei ollutkaan tarpeeksi syvä ja märkäpukuni alaosa kellutti minua niin, etten päässyt kunnolle veden alle, näyttelijä paljastaa.

– Sen jälkeen oli pakko pitää ruokatauko ja söin tunnin niissä märissä kamoissa ja sen jälkeen menin uudestaan kuoppaan, Ketonen muistelee.

Kun näyttelijältä kysyy elokuvan haastavimmasta kohtauksesta, hän ei koe, että sellaisia olisi ollut. 

– Kun kamerat tuodaan eteen ja rupeaa tulemaan komentoja, että nyt kuvataan, niin kaikki sellaiset ajatukset, että inhottaako tämä minua, onko tämä epämukavaa, onko minulla kylmä tai sattuuko minua, unohtuvat.

Elokuussa ensi-iltansa saava elokuva on Napapiirin sankareista kolmas. Jos neljäs tulisi, Ketonen toivoisi sen kertovan elokuvan välitapahtumista.

– Siinä voisi käydä kaikkien henkilöiden elämiä läpi niin, että yksi virittelee autoa, samalla kun Inari ja Janne hoitavat lapsia sekä perhettä ja Mikko soittaa toimistosta älypuhelimella, että tilasin tällaisen, miksi ei ole jo tullut.

 

Elokuvan on ohjannut näyttelijänäkin tunnettu Tiina Lymi. Ketosen kanssa rooleissa nähdään pariskuntaa näyttelevät Pamela Tola ja Jussi Vatanen, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Napapiirin sankarit 3 saa ensi-iltansa keskiviikkona 23. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja