Mainos

Pikamuutto pois pariskunnan yhteisestä kodista! Sara Sieppi julkaisi kuvan uudesta asunnostaan

10:04

Vastikään juontaja Roope Salmisesta eronnut mediapersoona Sara Sieppi julkaisi jo kuvan uudesta kodistaan. Kuvan perusteella vaikuttaa siltä, että Sieppi on muuttanut pikavauhtia pois pariskunnan yhteisestä kodista.

VIDEO: Maria Veitola haastatteli Sara Sieppiä EVS-sarjassa

Sara Sieppi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka antaa osviittaa siitä, että hän olisi jo muuttanut pois entisestä kodistaan, jossa hän asui ex-avopuolisonsa, juontaja Roope Salmisen kanssa.

– Pikkuhiljaa, Sara kirjoittaa julkaisemansa kuvan ohessa.

Tuoreen kuvan perusteella vaikuttaa siltä, että Sieppi on vienyt eron myötä mukanaan suuren osan pariskunnan kodissa aiemmin nähdyistä sisustusesineistä ja huonekaluista. Kesäkuussa julkaistussa, pariskunnan yhteisestä kodista otetussa Instagram-kuvassa komeilee hyvin paljon samoja sisustusesineitä ja huonekaluja kuin Siepin tuoreessa otoksessa, joka on otettu hänen uudesta kodistaan.

Sieppi paljasti viime viikolla Idealistan blogissaan parisuhteensa Roope Salmisen kanssa tulleen päätökseen. Sieppi kertoi tunteikkaassa kirjoituksessaan, että parisuhdetta mahdotonta ylläpitää, jos arvot eivät kohtaa. 

– Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu, hän kirjoitti tuolloin. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.