Mainos

Piispa apuun kadonneen brittitytön etsintään

Roomalaiskatolinen piispa on lupautunut auttamaan Portugalissa kadonneen brittitytön etsinnöissä. Samalla tytön vanhemmat lähtevät kiertomatkalle Eurooppaan levittämään kuvaa tyttärestään.

Algarven roomalaiskatolisen kirkon piispa Manuel Neto Quintas on tarjoutunut auttamaan Portugalissa kolme viikkoa sitten kadonneen brittitytön etsinnöissä.

Piispa sanoo, että hän voisi toimia välikätenä, jos kidnappaaja olisi valmis luovuttamaan tytön takaisin, kertoo Sky News.

Samalla kadonneen tytön vanhemmat valmistautuvat tekemään kiertomatkan niihin Euroopan kaupunkeihin, joissa tytön katoamisesta ei ole uutisoitu näyttävästi.

Vanhemmat toivovat, että levittämällä tyttärensä valokuvia ympäri Eurooppaa, tytär voitaisiin huomata herkemmin ja siten pelastaa nopeammin.

4-vuotias Madeleine McCann siepattiin hotellihuoneestaan Portugalissa vajaa kaksi viikkoa sitten. Tapaus on herättänyt suurta huomiota ympäri maailmaa. Lukuisat julkisuuden henkilöt ovat luvanneet myös jättipalkkioita ratkaisevista vihjeistä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.