Pihla Viitala kuvauksista: Kehtaanko koskea Hollywood-tähteä?

Näyttelijä Pihla Viitala pääsi näyttelemään yhdessä Hollywood-tähtien kanssa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa.

Los Angelesissa näyttelijänuraansa syventänyt Viitala vieraili torstaina Huomenta Suomen lähetyksessä. Nainen kertoi ottaneensa paineita näyttelemisestä yhden Hollywoodin tunnetuimman mieskomistuksen kanssa. Viitalan vastanäyttelijänä elokuvassa nähdään jykeväleukainen Jeremy Renner.

Viitala myönsi jännittäneensä näyttelemistä komistuksen kanssa koekuvausvaiheessa. Näyttelijän mukaan etenkin yhteiset improvisaatioharjoitukset olivat aluksi tuntuneet jännittäviltä. Viitala oli pohdiskellut, kuinka uskaltautuisi lähikontaktiin maailmanluokan tähden kanssa.

– Kehtaanko koskea Hollywood-tähteä? näyttelijä muisteli naureskellen harjoituskuvauksia.

Kun elokuvan varsinaiset kuvaukset oli saatu käyntiin, jännitys kuitenkin laantui.

– Näyttelemisessä samat lait pätevät niin suurten maailmantähtien kuin muidenkin kanssa. Se on kuuntelua ja reagointia, Viitala totesi.

Suuren budjetin Hollywood-elokuvan tekeminen avarsi Viitalan käsitystä siitä, miten erilaista elokuvabisnes on Suomeen verrattuna. Näyttelijän mukaan työskentely rapakon takana oli hyvin hierarkista.

– Apulaisohjaajalle tulee puhumaan vain tietyt tyypit. Kaikilla on assareita, joilla on assareita. Sitä oli kiinnostavaa seurata.

Huomenna ensi-iltansa Suomessa saava toimintaseikkailuelokuva kertoo tarinan siitä, mitä tapahtui Hannulle ja Kertulle suositun sadun jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat