Pihla Viitala julkaisi kuvan teinivuosilta – seuraajat ällistyivät: "Et ole vanhentunut päivääkään"

Näyttelijä Pihla Viitala julkaisi Instagramissa kuvan 16-vuotiaasta itsestään, eikä näytä vanhentuneen päivääkään.

Monet suomalaiset julkimot hauskuttivat maaliskuun loppupuolella Instagram-seuraajiaan osallistumalla nuoruuskuvahaasteeseen.

Myös näyttelijä Pihla Viitala kaivoi samoihin aikoihin kuva-arkistoistaan vuodelta 2006 peräisin olevan kuvan, mutta keskiviikkona näyttelijä julkaisi vieläkin vanhemman otoksen itsestään.

Kuvatekstiksi Viitala on kirjoittanut ytimekkäästi Sweet 16 ja kuvan taustasta voisi päätellä, että kyseessä on mahdollisesti koulukuva.

Kuva sai useat Viitalan yli 17 000 Instagram-seuraajista ällistymään, sillä viime aikoina suomalaisille esimerkiksi Karppi-rikossarjasta tuttu näyttelijä ei vaikuta vanhentuneen juuri lainkaan teinivuosiensa jälkeen.

– Et ole vanhentunut päivääkään! useat seuraajat ihmettelivät.

– Vanhenet kuin hyvä viini, eräs puolestaan kehaisi.

37-vuotias Viitala muistetaan Karpin lisäksi myös muun muassa Mustat lesket -televisiosarjasta sekä pääroolistaan elokuvassa Käsky.

Viitalalla on puolisonsa Alexander Schimpfin kanssa vuonna 2012 syntynyt tytär Astrid. Tammikuussa näyttelijä saapui Kultainen Venla -gaalaan mustassa iltapuvussa, joka paljasti pyöristyneen raskausvatsan. Vauvauutisista ei kuitenkaan ole vielä toistaiseksi ilmoitettu.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja