Pierce Brosnan käveli kielletyllä alueella kansallispuistossa – joutuu nyt oikeuden eteen

Näyttelijä Pierce Brosnan asteli kansallispuistossa vaarallisella ja kielletyllä alueella marraskuun alussa. 

Näyttelijä Pierce Brosnan, 70, käveli kielletyllä alueella Yellowstonen kansallispuiston kuumilla lähteillä ja joutuu nyt tämän vuoksi oikeuden eteen. 

Brosnan käveli 1. marraskuuta kielletyllä alueella Mammoth Terracesissa Yellowstonen pohjoisosassa lähellä Wyomingin ja Montanan rajaa. Hänen on määrä saapua 23. tammikuuta pakolliseen oikeudenistuntoon.

Brosnania, eikä hänen edustajiaan tavoitettu kommenttia varten. Yellowstonen puolesta asiaa ei haluttu kommentoida. 

Yellowstone on maailman vanhin kansallispuisto, ja Mammoth Terraces on luonnonkaunis paikka, jossa mineraalipitoiset kuumat lähteet pulppuavat kukkulan rinteestä. Ne ovat vain osa puiston sadoista lämpökohteista, jotka vaihtelevat suihkuavista geysireistä mutapatoihin, joiden vesi on kiehumispisteessä tai lähellä sitä

Näillä alueilla voi olla vaarallista ylittää rajat: jotkut Yellowstonessa vuosittain vierailevista miljoonista ihmisistä saavat pahoja palovammoja, kun he eivät ole noudattaneet varoituksia, joiden mukaan polulta ei saa poiketa. Kiinnijääminen voi aiheuttaa myös oikeudellisia riskejä, sillä tunkeilijat joutuvat säännöllisesti vankilaan, saavat tuntuvia sakkoja tai saavat porttikieltoja puistoon.

Brosnan on tunnettu muun muassa neljästä James Bond -elokuvasta.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat