"Pieni, pörröinen yksisarvinen" sulattaa sydämiä USA:ssa – pienellä hylätyllä koiranpennulla kasvaa häntä keskellä otsaa

Koiranpentu syntyi häntä keskellä otsaa Yhdysvalloissa 0:59
Video: Yhdysvalloissa löytyi "pieni, pörröinen yksisarvinen" eli koiranpentu, jolla on häntä keskellä otsaa

Yhdysvalloissa, Missourin osavaltiossa ihastuttaa kymmenviikkoinen koiranpentu Narwal, jolla kasvaa häntä keskellä otsaa, kertoo CNN.

Koiranpentu löydettiin lauantaina Missourissa pahoin kylmettyneenä. CNN:n mukaan sen tassuissa oli nähtävissä paleltumisen merkkejä.

Pennun pelastajien huomio kiinnittyi kuitenkin hieman erikoisempaan seikkaan; noin 10 viikon ikäisellä pennulla kasvaa silmien välissä häntä. Pennulla on myös häntä sen normaalilla paikalla.

Missourilainen erikoistukea tarvitsevien koirien suojeluyhdistys Mac’s Mission on nimennyt pennun nimellä "Narwal the Little Furry Unicorn". Narwal tarkoittaa sarvivalasta, joka tunnetaan suuresta syöksyhampaastaan. Nimen loppuosa tarkoittaa vapaasti suomennettuna "pientä pörröistä yksisarvista".

Yhdistyksen mukaan Narwalin tassut ovat toipuneet hyvin pakkasenpuremista.

– Hän vaikuttaa täysin terveeltä, lukuun ottamatta tavallisia pentujen loismatoja, joihin hän on saanut lääkettä, yhdistys kertoo Facebook-sivuillaan.

Eläinlääkärit tutkivat hännän röntgenissä

Narwalin kasvoista roikkuva häntä on tutkittu eläinlääkärien toimesta. Röngtenkuvien perusteella häntä ei ole kiinnittynyt mihinkään, joten se ei ole toimintakykyinen eikä Narwal voi liikuttaa sitä itse.

Hännästä ei kuitenkaan eläinlääkärien mukaan vaikuttaisi olevan haittaa koiralle. Koska se ei myöskään ole kipeä, eläinlääkärit jättävät sen toistaiseksi paikoilleen.

– Naamahäntä ei häiritse Narwalia, eikä hän koskaan hidastele, kuten ei kukaan muukaan koiranpentu, yhdistys kertoo.

Kymmeniä adoptiohakemuksia

Narwal on monirotuinen, mutta Narwalin kanssa samaan aikaan löydettiin myös toinen koira, jonka epäillään olevan Narwalin isä. Tämä vanhempi uros on osittain mäyräkoira.

Pelastajille ei ole selvää, mitä koirille oli tapahtunut ennen niiden löytymistä. Yhdistys kertoo CNN:lle Narwalin keränneen jo muutamassa päivässä tuhansia internetfaneja, ja on saanut jo yli 50 adoptiohakemusta pennusta.

Narwalin täytyy kuitenkin ensin odottaa vielä hetki, että se kasvaa ja saa tarpeelliset rokotukset. Yhdistyksen työntekijät haluavat myös tarkkailla naamassa kasvavaa häntää hieman pidempään, jottei se varmasti aiheuta ongelmia koiralle. 

Lue myös:

    Uusimmat