Pienen poikansa murhan Espoossa tunnustanut äiti on opettaja – perhe oli vastikään muuttanut takaisin Suomeen

Pienen lapsensa murhasta todennäköisin syin vangittu vuonna 1984 syntynyt nainen työskenteli opettajayrittäjänä. Ison-Britannian kansalainen opetti sosiaalisen median tietojensa mukaan englantia.

Suuri osa lapsiin kohdistuvasta väkivallasta on tuoreen tutkimuksen mukaan äitien tekemää. Eräs äiti kertoo oheisella videolla omasta aggressiivisuudestaan. Hän havahtui ongelmaan vasta lyötyään nelivuotiasta lastaan. Tapausta käsiteltiin Viiden jälkeen -ohjelmassa.

10:52

Sosiaalisen median profiilissa olevien tietojen mukaan nainen on asunut Suomessa jotain vuosia sitten, mutta asunut välissä jonkin aikaa ulkomailla. Hän olisi palannut Suomeen takaisin viime vuoden lopussa.

Vapaa-ajallaan nainen vaikuttaa olleen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä muun muassa maahanmuuton ja mielenterveyden saralla. Sosiaalisen median perusteella hän korosti äitiyttä ja julkaisi esimerkiksi mietelauseita.

Viimeisimmät sosiaalisen median päivitykset hän teki vain joitain päiviä ennen epäiltyä rikosta.

Naista epäillään Espoon Suurpellossa 19. tammikuuta tapahtuneesta alle kouluikäisen lapsen murhasta. Henkirikos tapahtui yksityisasunnossa. Nainen on tunnustanut teon ja hänet vangittiin eilen. Syyte teosta on määrä nostaa 27. huhtikuuta mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja