Mainos

Pienelläkin teolla voi olla suuri merkitys – kahvilanpitäjän ystävällisyys sai äidin liikuttumaan

Synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivä nainen kirjoitti sydämellisen kiitoskirjeen kahvilanpitäjälle, jonka pieni teko tuntui äidistä suurelta. 

Masennuksestä kärsiviä ja heidän perheitään auttava PANDA-yhdistys jakoi liikuttavan kirjeen Facebook-sivuillaan. Kirje oli osoitettu eräältä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivältä australialaisäidiltä kahvilanpitäjälle, joka teki äitiin suuren vaikutuksen pienellä teollaan.

PANDA-sivusto kertoo saaneensa sähköpostia äidiltä, joka ei ollut saanut mahdollisuutta antaa kirjettä kahvilanpitäjälle itselleen. Sen sijaan nimettömänä pysyttelevä äiti pyysi PANDAA jakamaan viestiä eteenpäin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin äiti kirjoitti:

"Hyvä kahvilanpitäjä,

Sinä varmaan ajattelit, että olin vähän outo, kun seisoin kahvilasi ulkopuolella yrittäen avata ovea, vaikka olit selvästikin juuri sulkenut paikan. Et ehkä muista minua – minulla oli vauva vaunuissa ja sairaalaranneke ranteessa.

Haluaisin kiittää sinua siitä, että kutsuit minut suojaan helteeltä ja ystävällisesti teit minulla kahvia, vaikka varmastikin halusit vain mennä kotiin.

Kun kysyit, olinko kävellyt sairaalalta, olin liian häpeissäni kertoakseni sinulle, että kärsin synnytyksen jälkeisestä masennuksestä, eikä vauvani nuku ja olen vain niin uupunut. 

Kahvilaan kävely on tauko, jota tarvitsin yhtä paljon kuin kahvia itsessään.

Ystävällisyytesi paransi päivääni ja muistutti minua sanonnasta: "Ole kiltti kaikille, joita tapaat, koska et ikinä voi tietää, millaisia taisteluita he käyvät läpi."

Kiitos."

Video: Masennusta ei aina huomaa päältäpäin.

3:08

Lähde: Netmums

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.