Pienellä eleellä uskomaton vaikutus – nainen pelasti tietämättään kodittoman hengen

Nainen osti kodittomalle kahvin ja tuli samalla pelastaneeksi tämän hengen. Tämä koskettava tarina todistaa pienten ystävällisten tekojen todellisen merkityksen. 

Kuinka monta kertaa olet luovuttanut paikkasi täpötäydessä junassa? Entä avannut oven tuntemattomalle? Aivan. Tämän tarinan luettusi saatat muuttaa ajatusmaailmaasi. 

Epäitsekkään naisen, Casey Fischerin Facebookiin jakama tarina saa jokaisen meistä pohtimaan omaa elämäänsä. Voisinko minä tehdä jotain toisten ihmisten hyväksi? 

"Yksi vilpittömimmistä ihmisistä jonka olen tavannut" 

Tarina on lähtenyt leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"Tänään mennessäni Dunkin´Donutsiin näin kodittoman miehen istuvan kadulla ja laskevan kolikoitaan. Mies laski rahojaan ja pohti selvästi saisiko ostettua liikkeestä itselleen syötävää. Aloin puhua hänelle yhä uudestaan ja uudestaan, vaikka hän ei selvästikään halunnut puhua minulle.

Koska hänellä oli vain dollarin verran rahaa, päätin ostaa hänelle kahvin ja bagelin, ja pyysin häntä istumaan seuraani. Hän kertoi minulle kuinka ilkeitä ihmiset voivat olla hänelle ihan vain sen takia, että hän on koditon. Hän kertoi myös, kuinka huumeet ovat tehneet hänestä ihmisen jota hän vihaa.

Tuntien keskustelun aikana hän avautui myös perheestään, jota hänellä ei ollut. Hänen äitinsä oli kuollut syöpään, eikä hän tuntenut isäänsä. Eniten hän toivoi, että voisi olla ihminen, josta hänen äitinsä olisi voinut olla ylpeä.

Tämän ihanan miehen nimi oli Chris, ja täytyy sanoa, että Chris on yksi rehellisimmistä ja vilpittömimmistä ihmisistä, jonka olen koskaan tavannut. Sen jälkeen kun tajusin, että minun olisi todellakin mentävä, Chris pyysi palan paperia, jotta voisi kirjoittaa minulle jotain ylös.

Hän ojensi minulle rypistyneen paperilapun tärisevin käsin, hymyili ja lähti. Avasin viestin, ja siinä luki seuraavaa: Halusin tappaa itseni tänään, mutta sinun ansiostasi en tee sitä. Kiitos sinä kaunis ihminen."

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja