Mainos

Pidentävä ripsiväri syksyn morsiamelle

Helmen muuttumisleikissä vieraili syksyn morsian Sinikka Hepola, jonka silmiin loihdittiin upea ruskeasävyinen häämeikki. Silmämeikki viimeisteltiin maskaralla, joka erottelee ja pidentää ripsiä. Oikean ripsivärin valinta on hääpäivänä erityisen tärkeää. Ilonkyyneleiden valuttama silmämeikki ei sovi juhlaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ennen ripsivärin levittämistä meikkitaiteilija Riia Koivisto taivutti Sinikan ripset ripsentaivuttimella. Riia suositteli Sinikalle maskaraa, joka on kestävä ja ripsiä pidentävä. Kyyneleet, sateen ja uimisen kestävä ripsiväri sopii hääjuhlaan, paitsi mahdollisten ilonkyyneleiden takia, myös siksi, että taivutetut ripset pysyvät paremmin kaarevina vedenkestävän maskaran avulla.

Riia levitti maskaraa pari kerrosta siksak-liikkeellä. Näin meikki levittyi koko ripsen pituudelle. Samalla ripsen tyveen saatiin tuuheutta. Tällä kertaa ripsiväriä ei levitetty lainkaan alaripsiin, sillä häämeikistä haluttiin erityisen raikas. Alaripsille levitetty maskara voi nimittäin tuoda varjon silmän alle.

Kestävä maskara juhliin

Sinikan ripsiin levitettiin pidentävä ja 24 tuntia kestävä maskara, NIVEAn Extreme Resist Lengthening. Pidentävällä ja kestävällä ripsivärillä on kaksi salaisuutta: MagicExtension-harja ja ainutlaatuinen koostumus. MagicExtension-harjan avulla ripset näyttävät jopa 70 prosenttia pidemmiltä. Harjassa on ohuita avoimia kuituja, jotka tavoittavat ripset aivan juuresta alkaen. Joustavat harjakset levittävät värin tasaisesti ilman paakkuja.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.