Mainos

Pidä huolta hiuksistasi

NIVEA Diamond Gloss – erittäin voimakas pito ja upea timanttinen kiilto. Tuotteet saavat valon heijastumaan hiuksista, jolloin ne näyttävät kiiltäviltä. Tuotteet tukevat hiuksia voimakkaasti, mutta säilyttävät ne taipuisina ja elävän näköisinä. Sarjaan kuuluu hiuskiinne, muotovaahto ja kiiltosuihke, joka saa valon heijastumaan upeasti hiuksista ja antaa niille timanttista kiiltoa. Suihke poistaa sähköisyyttä ja pitää irtohiukset kurissa. Kiiltosuihke ei jätä tahmaista tunnetta eikä latista hiuksia. Suihke ei anna pitoa.

NIVEA Volume Sensation – erittäin voimakas pito ja tuplasti tuuheutta. Tuotteet antavat hiuksille runsautta, tuuheutta ja kiiltoa. Hiuskiinteen ja muotovaahdon avulla hiuksista tulee paksut, pehmeät ja helposti muotoiltavat. Erittäin voimakas pito kestää hiuksissa koko päivän. Sarjaan kuuluu hiuskiinne ja muotovaahto.

NIVEA Extra Strong ja NIVEA Ultra Strong – äärimmäinen, pitkäkestoinen pito. Näiden kahden sarjan hiuskiinteillä, muotovaahdoilla ja geeleillä voi toteuttaa luovimmatkin tyylit ja kampaukset. Tuotteista tulee hiuksiin upea kiilto ja ne jättävät hiukset pehmeiksi kovasta pidosta huolimatta.

NIVEA Color Protection – erittäin voimakas pito ja UV-värisuoja. Värjätyille hiuksille kehitetyt

muotoilutuotteet pidentävät hiusten värin kestoa. Tuotteet tarjoavat voimakasta pitoa sekä suojaa auringon UV-säteiltä, jotka haalistavat ja vahingoittavat hiuksia. Sarjaan kuuluu hiuskiinne ja muotovaahto.

NIVEA Creme Gel – kevyttä pitoa. Geelivoide antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Geelivoide sopii erityisesti lyhyille ja keskipitkille hiuksille tarkkaan muotoiluun. Hiuksia on helppo muotoilla joustaviksi geelivoiteen avulla, ja se tekee niistä taipuisat, pehmeät ja ilmavat.

NIVEA Straight & Easy – suorat ja kiiltävät hiukset. Suoristava hoitovoide suojaa hiuksia kosteudelta ja kuumuudelta. Hoitovoiteen avulla saa helposti suorat hiukset ilman suoristusrautaa. Hoitovoide toimii tehokkaimmin, kun sen kanssa käytetään NIVEA Straight & Easy -shampoota ja -hoitoainetta.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.