Pia Penttala ja Marko Keränen ovat keksineet toisilleen hulvattomat lempinimet: "Kiva puhutella häntä niin"

Pia Penttala ja Marko Keränen ovat keksineet toisilleen hulvattomat lempinimet 4:27
Pia Penttala ja Marko Keränen ovat keksineet toisilleen hulvattomat lempinimet

Pia Penttala ja Marko Keränen aikovat päästää lempinimiensä mukaiset alter egot valloilleen tulevassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 17. syyskuuta toinen suora lähetys, jossa parit pääsivät toistamiseen näyttämään taitonsa vakiotanssien parissa. Lähetyksen päätteeksi ohjelmasta poistui yleisöäänten perusteella ensimmäinen pari, jotka olivat juontaja Jussi Heikelä tanssiopettajansa Claudia Ketosen kanssa. 

Jaksossa nähtiin myös Supernannyna tunnetun Pia Penttalan  ja hänen tanssiopettajansa Marko Keräsen  tango. Kaksikko kertoi MTV Uutisille lähetyksen jälkeen olleensa tyytyväisiä illan esitykseensä. 

Penttala iloitsi erityisesti siitä, että kertomansa mukaan pysyi "Keräsen mukana". Opettaja oli samoilla linjoilla. 

– Tunsin paikka paikoin, että Piper oli kanssani samassa esityksessä, eikä ollut semmoinen hedelmäpelisilmä, vaan me oltiin hetkittäin jo yhdessä. Niin sehän on suunta eteenpäin silloin, Keränen pohti. 

Kehitettävää Penttalalla olisi vielä jalkatyöskentelyssä sekä hänen ylälinjan asennoissaan. Niistä huomauttivat tuomaritkin sunnuntaina, mutta Penttalan mukaan asiasta on keskusteltu myös Keräsen kanssa harjoitussaleilla. 

– Jotenkin, jos olisin osannut olla pikkuisen rennompi, niin olisin ehkä muistanut nämä kaksi tekijää tangossa. Niin tottakai, siinä olisi ollut ihan ensimmäiset parannuskohdat. 

Keränen ja Penttala korostavat, että harjoitusten lomassa heillä on keskenään äärimmäisen hauskaa. Siitä kielivätkin myös lempinimet, jotka he ovat toisilleen keksineet: Penttala on Piper, Keränen puolestaan Maestro. Keränen kertoo olevansa ihminen, joka keksii kaikille "diggailemilleen persoonille" lempinimet. 

– Minusta on kiva puhutella häntä niin, Keränen myhäili. 

Tulevalla viikolla Penttala ja Keränen tanssivat TTK-parketilla jiven teemajaksossa, jossa uppoudutaan telenovelan maailmaan. Tuolloin valloilleen pääsevät alter egot, ja Keräsen mukaan tanssin lisäksi tulevan viikon aikana treenataan runsaasti nimenomaan latinalaisen saippuasarjagenren saloja. 

– Meillä on tämmöisen ylemmän luokan, "upper class Piper" ja työväenluokan tai ehkä hieman alhaisemmasta sosiaalisesta statuksesta tämmöinen, miten se sanotaan, kaunotar ja kulkuri. Olen ehkä vähän rähjäisempi ja hän on tämmöistä ylemystöä.  

Yllä olevalla videolla Pia Penttala ja Marko Keränen kertovat, mistä lempinimet juontavat juurensa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat