Petteri Sihvonen yllättää veikkauksellaan SM-liigan mestarista

Jääkiekon SM-liiga alkaa kevään finalistien kohtaamisella 9:08
Petteri Sihvonen ennakoi SM-liigakautta Uutisaamussa.

Oulun Kärppiä ei ole tällä kertaa useimmissa jääkiekkokauden ennakkoarvioissa povattu SM-liigan kuumimpien mestarisuosikkien joukkoon. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen lyö pöytään kuitenkin todellisen yllätysennustuksen.

Liiga-kausi käynnistyy torstaina viime kevään finaaliparin Lukon ja TPS:n kohtaamisella kello 18.30. C Moren suora lähetys ottelusta alkaa jo tuntia ennen klo 17.30.

Sihvonen ounastelee, että etenkin Lukko ja Tappara tulevat olemaan kovia runkosarjassa. Mutta.

– Olen pohtinut sitä, minkälaisia joukkueet ovat anatomialtaan. Heitänkin yllättäen, että finaaliin päätyvät Ville Peltosen IFK ja Lauri Mikkolan Kärpät. Palaa tällainen etelä-pohjoinen-vihollisuus, Sihvonen sanoi Uutisaamussa.

Sihvosella on tarjota myös mestarin nimi.

– Kärpät.

Sekä HIFK:hon palannut seuralegenda Peltonen että edelliset kaudet Kärppien apuvalmentajana toiminut Mikkola aloittavat kumpikin ensimmäisen SM-liiga-päävalmentajasesonkinsa.

Miksi olisi aina tärkeää, että HIFK olisi vahva? Keihin liigapelaajiin Sihvonen kiinnittää erityiskatseita? Entä miten Sihvonen analysoi sitä, että SM-liiga on palaamassa yleisön osalta kohti normaalia? Katso koko keskustelu ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat