Petteri Ahomaan kassi:

- 2 kpl avokadoa - tlk herkkusieniä - tlk tomaattimurskaa - tlk tonnikalaa ja tlk simpukoita - tlk irtomaissia - appelsiinimehua

Oranssin keittiön reseptit: Maissi-valkosipulikeitto

100 g tölkkimaissia valkosipuli 2 dl valkoviiniä 2 dl kanalientä 1 basilikan oksa 30 g voita

Paahda maissit ja valkosipulin kynnet kattilassa oliiviöljyn kanssa ja kaada päälle nesteet ja basilikan oksa. Keitä 10 min ja soseuta. Siivilöi ja poraa joukkoon voita.

Avocado-tonnikalasalaatti

1 avocado 1 tlk tonnikalaa 1 tlk simpukkaa tuoreyrttejä

Leikkaa avocado viipaleiksi ja laita kerroksittain tonnikalan ja yrttilehtien kanssa lautaselle. Lisäkkeeksi oliiviöljyä.

Tomaattinen herkkusienihöystö

1 tlk tomaattia valkosipulin kynttä 1 sipuli 1 tlk tomattimurskaa

Freesaa sipulit paloina ja lisää tomattimurska, keitä kokoon 10 min. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Alkupalaleivät simpukalla

paahtoleipiä oliiviöljyäbasilikaa tölkkisimpukkaaTee paahtoleivästä pyöreitä kiekkoja, paahda pannulla ja laita päälle lisäkkeeksi oliiviöljyä ja basilikaa. Pinnalle tölkkisimpukka.

Lue myös:

    Uusimmat