Pettämishuhut Ashton Kutcherista saivat yllättävän käänteen: "Hän on minun serkkuni!"

Hollywood-tähti Ashton Kutcher kumosi hänestä levinneet pettämishuhut Twitterissä. Tuntematon nainen ei ole hänen salarakkaansa, vaan näyttelijäkomistuksen serkku!

Tunnetun näyttelijän Ashton Kutcherin, 39, kasvot ovat vilkkuneet aikakauslehdissä pettämiskohujen pyörteissä, kun Paparazzi oli taltioinut kuvia komistuksesta yhdessä tuntemattoman naisen kanssa.

Huhut saivat täysin uudenlaisen käänteen, kun Kutcher totesi, että tuntematon naishenkilö on hänen sukulaisensa.

Paparazzin ottamissa kuvissa näyttelijä nousee yksityiseen lentokoneeseen Los Angelesissa yhdessä tumman kaunottaren kanssa. Star-aikakauslehden kirjoittaman artikkelin otsikossa kyseenalaistetaan miehen uskollisuus vaimoaan Mila Kunisia, 33, kohtaan.

– Hei Ashton! Kuka tuo nainen on? 

Kutcher vastasi otsikon kysymykseen napakasti Twitterissä.

– Teidän olisi pitänyt kuulla, miten pettynyt Mila oli, kun hän sai tietää minun viettäneen koko päivän serkkuni kanssa, Kutcher vitsailee Twitterissä.

– Anteeksi Jodie-täti, näiltä lehdiltä puuttuu korkea moraali, Kutcher jatkaa.

Mila Kunis ja Ashton Kutcher tapasivat toisensa suositun tv-sarjan 70’s Shown kuvauksissa ollessaan itse vasta teinejä.

Kutcher meni naimisiin näyttelijä Demi Mooren kanssa, mutta liitto päätyi eroon kahdeksan vuoden jälkeen. Lopulta Kutcher ja Kunis päätyivät yhteen kihlautuen vuonna 2014. Parilla on kaksi yhteistä lasta. He menivät naimisiin kesällä 2016.

Lue myös:

    Uusimmat