Perussuomalaisten Riikka Purra Marinin bilevideosta – "En voinut uskoa mitä näin"

3:28
Perussuomalaisten puheenjohtaja kommentoi Marinin bilevideota.

Perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran mukaan bilekohun keskelle joutuneen pääministeri Sanna Marinin harkintakyky on pahasti pettänyt.

Purra kommentoi MTV Uutisille, että ei ollut uskoa aluksi näkemäänsä.  

– Täytyy myöntää, että olin aluksi sanaton, kun en voinut uskoa sitä mitä näin. Tietysti juhliminen ja tanssiminen on sallittua myös pääministerille, mutta näkisin, että Marinilla on nyt harkintakyky pettänyt. 

Purran mukaan myös pääministerin uskottavuus on kärsinyt. 

– Pelkästään turvallisuuspoliittisista syistä tämän hetken tilanne Suomessa edellyttää vakaata ja harkittua esiintymistä.

– Emme tietenkään tiedä vielä, mitä juhlissa on varsinaisesti tapahtunut, mutta median ja sosiaaliseen mediaan vuodettujen tietojen mukaan kyseessä on ollut ainakin hyvin kostea ilta.

11:49
Mitä Marin itse sanoo bilevideosta? Katso pääministerin koko haastattelu aamun tiedotustilaisuudesta.

"Marinin kannattaisi käydä huumetestissä"

Perussuomalaisten Purra toivoisi, että pääministeri olisi enemmän tavoitettavissa työhönsä liittyvissä asioissa. 

– Tällaisina aikoina toivoisi, että pääministeri ottaisi osaa poliittiseen keskusteluun ja vastaisi kansalaisten huoliin. Hän ollut pitkään lomalla ja ainoat ulostulot ovat liittynet tarkoituksella tai tahottomasti erilaisiin juhlimisiin. 

Purran mielestä Marinin olisi kannattavaa käydä huumetestistässä, sillä keskusteluun on noussut epäilyksiä huumeidenkäytöstä juhlissa.

– Ongelmaa ei voi pelkistää siihen, että onko juhlissa käytetty huumeita vai ei. Tämä on paljon laajempi asia. Tietenkin se on hurjan ikävää poliitikkojen ja valtioneuvoston ja eduskunnan luottamukselle, mikäli ihmisiä pitää passittaa huumeseulaan tai puhallutukseen, mutta tällaista tämä nyt on.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja