Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen pahoittelee kommenttiaan perussuomalaisten "armonlaukauksesta" keskustalle – "Kyseessä oli harkitsematon lausuma"

Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen pahoittelee blogikirjoituksessa haastattelulausuntoaan, jossa hän sanoi perussuomalaisten antaneen keskustalle "armonlaukauksen". 

Kyseessä on Luukkasen pahennusta herättänyt kommentti keskustan raskaasta eduskuntavaalihäviöstä, kun perussuomalaiset nousivat kaikilla aiemmin keskustan suosimilla vaalipiireillä suurimmaksi puolueeksi. 

Luukkanen sanoi Helsingin Sanomissa julkaistussa jutussa perussuomalaisten antaneen keskustalle "coup de grâcen", eli armonlaukauksen.

Luukkanen kirjoittaa blogitekstissä, että kyseessä oli harkitsematon lausuma, jonka Helsingin Sanomien toimittaja sai ongittua kesken perussuomalaisten puoluetoimiston rentoa juhlintaa. Luukkanen jatkaa, että keskusta ja perussuomalaiset ovat historiallisesti samasta ”alkion oksasta” varttuneita ja pyytää keskustan puoluesihteeriä Riikka Pirkkalaista lounaalle sovun merkeissä.

Hän kirjoittaa myös, että keskusta on "tärkeä puolue ja isänmaa tarvitsee sitä".

Lue myös:

    Uusimmat