Perheen kotiin murtauduttiin kesken arkisten aamuaskareiden – tapahtumat tallentuivat valvontakameralle

1:58
Videolla ovikellokameran tallentama materiaali murtovarkaista

Tuntematon mies koputti kalifornialaisperheen ovelle varhain arkiaamuna. Muutaman minuutin päästä neljä murtovarasta potkaisivat oven säpäleiksi ja tunkeutuivat sisään.

Paikalliset viranomaiset Kaliforniassa ovat raportoineet, että vastaavanlaisia varkauksia on tehty lukuisia Pleasant Hillin alueella. Murtovarkaat koputtavat ensiksi selvittääkseen, onko ketään kotona, ja jos kukaan ei vastaa, he murtautuvat sisään hajottamalla ulko-oven ja ottavat kaiken minkä käsiinsä saavat.

Viime viikon tiistaina ryöstäjien suunnitelmat eivät menneetkään ihan putkeen, sillä kodin asukkaat olivat vielä kotosalla heidän murtautuessa sisään.

Kello oli noin 7.30 aamulla ja perheen äiti Debbie Brose oli valmistautumassa päivään. Hän kuuli, että joku koputti oveen, mutta kello oli vähän ja hänellä oli kiire, joten hän päätti olla avaamatta ovea.

Ovikellokamera näyttää, että oveen koputtanut henkilö yritti piilottaa kasvojaan kameralta.

– Hän seisoo aivan lähellä ovea, Debbie kertoo ja näyttää videolla miten lähellä ulko-ovea täytyy seistä, jotta kasvot jäävät ovikellokameran näkökentän ulkopuolelle.

Varkaiden saalis jäi pieneksi

Mies koputti useita kertoja, mutta lähti lopulta. Muutaman minuutin päästä hän kuitenkin palasi kolmen muun miehen kera. He ehtivät ryöstää perheen lasten pelikonsolin ja Debbien käsilaukun. Silloin melusta säikähtänyt Debbie ilmaantui paikalle makuuhuoneesta

– Sain vain huudettua ”varkaita!”, jolloin aviomieheni saapui kylpyhuoneesta ja juoksi miesten perään, Debbie muistelee.

Vorot kipittivät heitä odottaneeseen autoon ja pakenivat paikalta. Ryöstössä kesti vain parisen minuuttia. Kukaan ei loukkaantunut, mutta ulko-ovi kärsi varkaiden tunkeutuessa voimalla siitä sisään.

 Paikallinen poliisi ei ole vielä ilmoittanut saaneensa yhtäkään kiinniottoa liittyen murtovarkauksiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja