Perhe vahvistaa: Aviciin hautajaisista yksityinen tilaisuus – vain läheisimmät saavat kutsun

0:57

Pop-tähti Avicii löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Omanissa 20. huhtikuuta. Tähden perhe vahvistaa, että hautajaisista tulee yksityiset ja paikalle tulevat vain läheisimmät ihmiset.

Katso yllä video tukholmalaisen kuoron tribuutista Aviciille.

Vain 28-vuotiaana kuolleen ruotsalaisen tuottaja-DJ Aviciin eli Tim Berglingin hautajaisista tulee yksityistilaisuus. Pop-tähden perhe vahvistaa asiaan Billboardille.

– Timin eli Aviciin hautajaisjärjestelyistä on kyselty paljon. Perhe on nyt vahvistanut, että hautajaisista tulee yksityistilaisuus. Paikalle tulevat olemaan ne ihmiset, jotka olivat läheisimpiä Timille, Billboardin saamassa lausunnossa todetaan.

– Perhe toivoo median kunnioittavan tätä. Asiasta ei ole luvassa lisää tietoa.

Avicii löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Omanin Musqatissa 20. huhtikuuta.

Itsemurhan tehneen miehen uutta levyä ei ehditty julkaista ennen artistin kuolemaa. Ruotsalaismedian mukaan albumi julkaistaan postuumisti mahdollisesti jo tänä vuonna.

Levy-yhtiön edustajat ovat kuvailleet julkaisemattomien kappaleiden olevan parasta musiikkia, mitä Avicii on vuosiin tehnyt.

Levyn sisältö kootaan Aviciin yli 200 valmiista kappaleesta, joita ei ole julkaistu. Albumin tuottajaa tai tuottajia ei ole vielä valittu.

Avicii lopetti keikkailun vuonna 2016 terveysongelmien vuoksi. Hän paljasti urastaan kertovassa dokumentissa, ettei saanut päätöksen jälkeen kaipaamaansa tukea. Avicii oli jo aiemmin kertonut tiimilleen, että kuolee, jos ei lopeta keikkailua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja