Perhe uhkaa torpata George Michaelin muistokonsertin: "On mahdollista, ettei sitä järjestetä"

Joulupäivänä kuolleena löydetyn laulajan perhe ja konsertin järjestäjät tapaavat tällä viikolla löytääkseen ratkaisun konsertin järjestämiseen.

George Michaelin muistokonsertti, jota ollaan järjestämässä lokakuussa Lontoon Royal Albert Hallissa, on kohdannut yllättävää vastustusta.

53-vuotiaana kuolleen laulajatähden perhe ei ole nimittäin innostunut ajatuksesta, uutisoi New Musical Express. Konsertin järjestäjät ja Michaelin perhe ovat tapaamassa tällä viikolla neuvotellakseen asiasta.

NME:n tietojen mukaan muistokonserttia on järjestämässä George Michaelin ystävä Esther Rantzen. Laulajan perhe ei ole antanut siunaustaan konsertille ja Rantzen yrittää lehden mukaan vakuuttaa perheen siitä, että muistokonsertti kannattaa järjestää.

– Tärkeintä konsertin järjestämisessä on se, että George Michaelin perhe hyväksyy sen. Esther ja muut järjestävän tahon edustajat eivät halunneet hätiköidä, vaan he halusivat puhua Michaelin perheen kanssa, NME:n haastattelema lähde sanoo.

– Tällä hetkellä on hyvin mahdollista, että koko muistokonserttia ei järjestetä, sillä perhe ei ole antanut hyväksyntäänsä. Tämän viikon tapaaminen joko edistää asioita tai peruu suunnitelmat kokonaan.

Katso alta George Michael -aiheisia videoklippejä.

Poptähti George Michael on kuollut 2:01

George Michael MTV:lle 2007: Kohujen vuoksi minun luullaan olevan romahduksen partaalla 7:50


Lue myös:

    Uusimmat