Perezin ja Oconin sotakirveet haudattu – rajut kommentit vaihtuivat veljelliseen yksimielisyyteen

Kova sanasota on laantunut muutaman päivän aikana ja Force India -kuskit Esteban Ocon ja Sergio Perez esiintyivät Monzassa lähes liikuttavan yksimielisinä.

Tallikaverusten välillä on kolissut moneen kertaan tämän vuoden aikana, Span kisassa peräti kaksi kertaa. Kisan jälkeen Ocon kävi kierroksilla ja sanoi Perezin "yrittäneen tappaa hänet kahdesti".

MAINOS

Italian F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja klo 14.55 
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Italian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Torstaina Monzassa Ocon ja Perez olivat yhdessä lehdistötilaisuudessa ja viikonlopun tapahtumat olivat luonnollisesti tapetilla. Perez kertoi, että oli mennyt torstaiaamuna Oconin luokse ja asia käsiteltiin.

– Sanoimme, että kaikilla on oma mielipide tapahtuneesta ja että nyt jatkamme yhdessä eteenpäin ja unohdamme tämän, Perez totesi.

– Nyt meillä on mahdollisuus ottaa suhteellemme uusi alku. Me pystymme työskentelemään tiiminä ja asettamaan tallin edun ykkössijalle. Olimme tästä samaa mieltä, Perez jatkoi.

Ocon sai antaa mielipiteensä meksikolaisen jälkeen ja sanoi tyhjentävästi: "Hän sanoi jo kaiken".

Kuljettajat sanoivat kuin yhdestä suusta, että toilailut ovat satuttaneet heidän työnantajaansa Force Indiaa, kun pisteitä on valunut muiden käsiin.

– Tiedämme molemmat, että olemme tehneet väärin, Perez sanoi.

– Olemme molemmat ylittäneet rajan, se on selvää. Jos osuu tallikaveriinsa, jotain on vialla. En väittele asiasta, koska se on nyt takana. Viivan yli on menty, enää niin ei voi tehdä tallin eikä itsemme takia, Ocon totesi.

– Samaa mieltä, Perez komppasi.

Force Indian pomot sanoivat Span jälkeen, etteivät kuljettajat saa enää kisata vapaasti.

– Molempien täytyy ansaita taas luotto, ehkä pian saamme taas ajaa kilpaa, Ocon mietti.

– Meillä ei ole varaa menettää pisteitä, tässä lajissa tapahtuu nopeasti kaikkea, muut saattavat tulla yhtäkkiä lähelle. Spa ja Monza ovat meille vahvoja ratoja ja meidän pitää saada mahdollisimman paljon pisteitä. Se on vain tallin etu, kaikki tekevät niin kovasti töitä, että maksimitulos täytyy saada, Perez sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat