Pep Guardiolan Man City janoaa pisteitä huippuottelussa – jatkaako Haaland hurjaa maalitehtailuaan?

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola pelkää jo mestaruuden karanneen – City kohtaa Chelsean huippuottelussa 3:18
Manchester Cityn Pep Guardiola kommentoi mestaruustaistelua ennen Chelsea-ottelua

Torstai-iltana MTV Sub -kanavalta tulevassa Valioliigan huippukamppailussa kohtaavat Chelsea ja Manchester City.

Manchester Cityn valmentaja Pep Guardiola toivoo torstaina voittoa Valioliigan huippuottelussa Chelsea vastaan, sillä mestaruustaistossa Arsenal on karannut "citizensiltä" jo kahdeksan pisteen päähän.

Valioliigan toisena majaileva viime vuoden mestari City jäi edellisellä kierroksella tasapeliin Evertonia vastaan. Cityn onneksi myös Arsenal kompastui Newcastle-ottelussa, joka päättyi tiistaina lukemiin 0–0.

Guardiolan mukaan Arsenalin eron kurominen kiinni on vaikeaa, mutta hänellä on siihen selvä suunnitelma.

Katso pääkuvan videolta, mikä on Guardiolan lääke Arsenalin saavuttamiseksi.

Maalaako Haaland?

Man City–Chelsea-ottelun yksi suurista kysymysmerkeistä on, pystyykö Erling Haaland maalintekoon.

Norjalainen maaliruisku on venyttänyt verkkoja tällä kaudella jo 21 kertaa 15 ottelussa, ja itse asiassa hän on pelannut tällä kaudella vain kolme Valioliiga-ottelua ilman maalia. Näistä kolmesta pelistä City on hävinnyt kaksi, joten norjalaisen maalivainu vaikuttaa olevan tärkeä myös tuloksen kannalta.

MM-kisatauon jälkeen Haaland on osunut kahdessa ottelussa kolme kertaa, Leedsin verkkoon syntyi kaksi ja Evertonin rysään yksi maali.

Chelsea on aloittanut ottelut MM-tauon jälkeen pirteästi yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Joukkue on sarjataulukossa kuitenkin vasta sijalla kymmenen. Ennen taukoa joukkue hävisi peräti neljä kertaa peräkkäin.

Chelsea–Manchester City näytetään MTV Sub -kanavalla klo 21.45 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat