Pep Guardiola lähetti piikin Real Madridin suuntaan

Jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruudesta taistelevan Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kertoi perjantaina ilouutisen maalitykki Erling Braut Haalandista.

Guardiolan mukaan norjalaishirmu on vihdoin niin hyvässä kunnossa, että hänet voi päästää avauskokoonpanoon, kun City kohtaa maanantaina Brentfordin.

– Hän on selvä valinta avauskokoonpanoon. Kaikki on selvää tässä asiassa, Guardiola kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessa.

Jalkavammasta kärsinyt Haaland on ollut avauskokoonpanossa viimeksi 6. joulukuuta.

Espanjalaisvalmentaja on erittäin iloinen, että Haaland on jälleen täydessä pelikunnossa, mutta muistutti siitä, millaisen suurennuslasin alla Haaland on.

– Hän pelasi 25 minuuttia Burnleytä vastaan. Kaikki pelaajat seuraavat hänen jokaista liikettään ja jokaista siirtoaan. Tuosta näkee, miten tärkeä pelaaja hän on joukkueelle.

Haaland, 23, pelaa Cityssä vasta toista kauttaan, mutta on voittanut seurassa jo Valioliigan, Englannin cupin ja Mestarien liigan. Silti espanjalaislehdistö on huhuillut, ettei Haaland viihdy Manchesterissa.

– Meillä ei ole tunnetta, että hän olisi tyytymätön. Ehkä espanjalaismedialla, erityisesti Madridin, on enemmän tietoa, Barcelonan menestyspelaajana ja -valmentajana tunnetuksi tullut Guardiola vastasi uteluihin happamasti.

 

Lue myös:

    Uusimmat